Bouw mee aan een technische school op het Ethiopische platteland

Normal 9ee8ce6a4de57ea0b12e5f7786b159c45d9c9367
van totaal € 75.000 (78%)

Fijn dat je interesse toont in dit project! Net zoals de projecten die wij tot op heden hebben gesteund heeft ook dit project weer te maken met ‘bouwen’. In de letterlijke zin gaan we een technische school bouwen, in de figuurlijke zin ‘bouwen’ aan de toekomst van mensen en gezinnen. Dubbel op dus, net als jouw bijdrage die wij verdubbelen!

Nu heb jij de kans om een steentje bij te dragen aan de bouw van een technische school in Ethiopië. Samen in actie komen zodat jonge mannen en vrouwen aan een opleiding kunnen beginnen. Doe jij mee?

 

HET PROJECT

Heel veel Ethiopiërs zijn afhankelijk van veeteelt. Ze hebben een paar koeien of geiten en weten niet goed hoe ze hier voldoende inkomen uit kunnen genereren. Dat is jammer want er is genoeg melk voorhanden. De kennis en middelen ontbreken simpelweg om de melk te bewerken zodat ze langer te bewaren is en dus wel verkocht kan worden.

Daarom komen wij in actie! De nieuw te bouwen technische school in Dire Dawa dient als leerschool voor jongeren die machines en attributen maken voor deze melkproductie. In twee andere steden worden de, succesvolle, bestaande scholen uitgebreid met productieafdelingen voor roestvaststaal. Hou de nieuwsberichten in de gaten voor verder informatie!

 

IK WIL GRAAG MEEDOEN

Meedoen is meer dan een technische school bouwen, je geeft andere kans op een toekomst! 

Wil je meedoen om die technische school van de grond te krijgen? Bedenk dan een creatieve, leuke, sportieve of culinaire actie. Niets is te gek. Meld je actie aan op deze site, stel jezelf een doel (streefbedrag) en zorg dat al jouw buren, vrienden, familieleden en collega's je sponsoren.

 

IK WIL GRAAG IEMAND SPONSOREN

Fantastisch! Je bent op het juiste adres. Om dit project mogelijk te maken, zijn verschillende medewerkers van Ouwehand Bouw acties gestart. Vermoedelijk ben jij door een van hen op deze site gekomen. Je kunt de actie vinden op deze pagina. Je kunt ook doneren aan het project.