Wandeltocht "terug in de tijd" - 15 september 2018

Dit is de actie van Wendy Eweg en Kees Ouwehand
Normal 783c24b9234f358446bd97bbf21eaa7fb2191a6c
van totaal € 1.000 (345%)

In het 75-jarige jubileumjaar van Ouwehand Bouw organiseren wij voor onze medewerkers en zijn/haar familie en vrienden een wandeltocht (12 of 22 km). Deze wandeltocht zal plaatsvinden op 15 september a.s.

Naast de gezelligheid van de wandeling is er een belangrijk doel voor deze dag. Ouwehand Bouw bestaat dit jaar 75 jaar en wij willen dit jubileum ook graag met anderen vieren. Ouwehand Bouw is sinds 2003 verbonden met Dorcas Hulp & Ontwikkeling. Samen zijn er reeds vele projecten succesvol afgerond. Wij gaan dit keer “meebouwen” aan een technische school in Ethiopië. Hoe doen we dat? Mede samen met jou als wandelaar! Doe dus mee met deze sportieve actie en haal samen met ons geld op voor deze nieuwe technische school. Met uw bijdrage krijgen Ethiopische jongeren de kans om een vak te leren, een baan te krijgen en te behouden.

Met vriendelijke groet,

Wendy Eweg en Kees Ouwehand

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.