Aggregaat voor Dorcas

Dit is de actie van Gijs Graafmans
van totaal € 100 (1125%)
Actie is afgesloten

In het kader van het jubileumjaar van Ouwehand (75 jaar) zijn de medewerkers van Ouwehand een project opgestart waarbij geld ingezameld kan worden voor het project ‘meebouwen aan een technische school in Ethiopië’.

Ouwehand Bouwplus BV is op dit moment een transformatie aan het uitvoeren van een bejaardenhuis naar studentenhuisvesting te Duivendrecht. 

Op 24 april 2018 heeft een overdracht plaatsgevonden van een aggregaat welke bij de transformatie overbodig is geworden. Dit aggregaat zal een nieuw leven gaan krijgen op het project van Ouwehand te Diredawa. 

Tijdens de overhandiging van het aggregaat aan Dorcas is door vele leveranciers / onderaannemers aangegeven dit project ook financieel te ondersteunen en zijn inmiddels diverse giften beschikbaar gesteld.

Wij danken iedereen hier hartelijk voor.

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.