Tennissen voor Dorcas 2017

Dit is de actie van Willeke van der plas en Corné de Mooij
Normal 9612480ecaa8ca105abce7f7081d6236516b3f46
van totaal € 4.000 (231%)

'Bedenk een ludieke, creatieve of sportieve activiteit en haal samen geld op voor de bouw van een technische school in Ethiopië'. Met deze woorden werd het startsein gegeven om voor stichting Dorcas geld in te zamelen voor de bouw van een technische school aldaar. Al meer dan tien jaar hebben we door grote en kleine initiatieven, individuele en groepsactiviteiten, diverse projecten kunnen realiseren, maar het doel dat gesteld is voor dit project vraagt nog meer inzet en creativiteit en daar gaan we voor!

Ook wij willen ons inzetten om de mensen in Ethiopië op weg te helpen naar een betere toekomst. Op 17 november organiseren wij een tennistoernooi waarbij wij de deelnemers vragen om een sportieve en financiële  bijdrage te leveren. Met al deze kleine, maar zeer belangrijke, giften hopen wij ons steentje bij te dragen.

Uw hulp kunnen wij goed gebruiken, individueel of bedrijf, iedere euro is welkom en wij willen u vragen om mee te doen door de actie ‘Tennissen voor Dorcas’ te steunen en te doneren

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.